Ajankohtaista

18.12.2017
Lahjoitus SPR:n Kajaanin osaston toimintaan 18.12.2017
Lue lisää

3.10.2017
Julkaisemme marraskuun 2017 alussa uuden Elli 4.5 version!
Lue lisää

3.10.2017
Teknologia 2017 messut
Lue lisää
Lisää »Yritys

Tieto-Oskari Oy on vuonna 1991 perustettu, elektroniikkaa ja ohjelmistoja kehittävä sekä valmistava yritys. Erikoisosaamista yrityksessä on tuottaa sulautettuja elektronisia laitteita useille eri toimialueille. Yksi vahvuutemme on laaja-alainen osaamisemme, jonka avulla pystymme tuottamaan uusia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Kehittämiämme tuotteita käytetään usein vaikeissa olosuhteissa, jolloin laadulla on suuri merkitys. Monet asiakkaistamme toimivat teollisuudessa, jolloin laitteiden tarkkuus, luotettavuus ja korkea toimintavarmuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Missio

Kehitämme tuotteita nykyaikaisia tekniikoita hyödyntäen. Tarjoamme asiakkaillemme tuotekehityspalvelujen lisäksi valmistuspalvelu- ja. Omien tuotekehitysprojektien ja asiakkaille tehtävien suunnittelutöiden tasapainolla yrityksemme pysyy kilpailukykyisenä toimijana. Toimimme asiakaslähtöisesti tarpeet huomioiden Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Visio

Yrityksemme omilla tuotteilla tulemme saamaan merkittävät markkinaosuudet omilla saroillaan. Kansainvälinen liiketoiminta auttaa yritystä nopeampaan kasvuun. Olemme nykyisille ja uusille tuotekehitysasiakkaillemme yhä tärkeämpi kumppani projekteissa ja pystymme tarjoamaan niissä yhä laajempia kokonaisuuksia.


LuotettavaKumppaniyritys

Tuotteitamme on käytössä karttaan vihreällä merkityissä maissa