Ajankohtaista

20.6.2017
Henkilöstöllä työyhteisöpäivä 16.6.2017
20.6.2017
Com-päätteiset sähköpostiosoitteet
5.5.2017
Vaihdepuhelin ei toimi

Yritys

Tieto-Oskari Oy on vuonna 1991 perustettu, elektroniikkaa ja ohjelmistoja kehittävä sekä valmistava yritys. Erikoisosaamista yrityksessä on tuottaa sulautettuja elektronisia laitteita useille eri toimialueille. Yksi vahvuutemme on laaja-alainen osaamisemme, jonka avulla pystymme tuottamaan uusia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Kehittämiämme tuotteita käytetään usein vaikeissa olosuhteissa, jolloin laadulla on suuri merkitys. Monet asiakkaistamme toimivat teollisuudessa, jolloin laitteiden tarkkuus, luotettavuus ja korkea toimintavarmuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Missio

Kehitämme tuotteita nykyaikaisia tekniikoita hyödyntäen. Tarjoamme asiakkaillemme tuotekehityspalvelujen lisäksi valmistuspalvelu- ja. Omien tuotekehitysprojektien ja asiakkaille tehtävien suunnittelutöiden tasapainolla yrityksemme pysyy kilpailukykyisenä toimijana. Toimimme asiakaslähtöisesti tarpeet huomioiden Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Visio

Yrityksemme omilla tuotteilla tulemme saamaan merkittävät markkinaosuudet omilla saroillaan. Kansainvälinen liiketoiminta auttaa yritystä nopeampaan kasvuun. Olemme nykyisille ja uusille tuotekehitysasiakkaillemme yhä tärkeämpi kumppani projekteissa ja pystymme tarjoamaan niissä yhä laajempia kokonaisuuksia.


LuotettavaKumppaniyritys