Ajankohtaista

18.12.2017
Lahjoitus SPR:n Kajaanin osaston toimintaan 18.12.2017
Lue lisää

3.10.2017
Julkaisemme marraskuun 2017 alussa uuden Elli 4.5 version!
Lue lisää

3.10.2017
Teknologia 2017 messut
Lue lisää
Lisää »VISMA-ohjelmat

Visma Nova on ratkaisu sinulle, joka haluat nykyaikaisen, helppokäyttöisen ja monipuolisen taloushallinto-ohjelmiston tai toiminnanohjausjärjestelmän. Toimivuuden takuuna on suuri määrä tyytyväisiä käyttäjiä. Visma Nova on yli 20 vuoden tuotekehityksen tuloksena syntynyt laaja ja modulaarinen ohjelmistokokonaisuus. Se on rakennettu suomalaisten yritysten tarpeisiin. Nova on toimialariippumaton järjestelmä, joka soveltuu aina yhden henkilön yrityksestä suurien yritysten tarpeisiin. Suurin käyttäjäkunta on pk-yritykset ja tilitoimistot.

Pitkän elinkaarensa ja suuren käyttäjämääränsä ansiosta Visma Nova on vakaa ja varmatoiminen ammattilaisen työkalu. Visma Nova ohjelmisto kasvaa tarpeiden mukaan. Voit aktivoida lisätoimintoja yrityksesi kasvaessa ja toiminnan laajentuessa.

Edullinen perusjärjestelmä, helppo laajennettavuus sekä paikallinen koulutus ja tuki ovat tekijöitä, jotka tekevät Tieto-Oskarin toimittamasta Novasta turvallisen ja järkevän valinnan.

Tarjoamme parasta paikallista palvelua yrityksellesi. Tieto-Oskari palvelee paikallisesti kaikissa Visma Novaan liittyvissä asioissa Kainuun ja Ylä-Savon alueella sekä Koillismaalla. Asennamme ohjelmistot ja koulutamme asiakkaamme niin, että ohjelmien käyttö on tehokasta.

Visma Certified Partner

Edustamme Visman tuotteista mm.

  • Nova
  • Econet
  • Liikkuvan Työn Ratkaisut
  • Document Center
  • Monipankki
  • Verkkolaskut

Monta hyvää syytä valita Visma-tuotteet!

Kysy lisää: Jani Mikkonen 040 6797 230 jani.mikkonen@tieto-oskari.fi

Yhteydenotto