Ajankohtaista

18.12.2017
Lahjoitus SPR:n Kajaanin osaston toimintaan 18.12.2017
Lue lisää

3.10.2017
Julkaisemme marraskuun 2017 alussa uuden Elli 4.5 version!
Lue lisää

3.10.2017
Teknologia 2017 messut
Lue lisää
Lisää »HELI Kulunvalvonta

HELI Kulunvalvonta on turvallinen kotimainen kulunvalvonnan järjestelmä. Järjestelmässä hyödynnetään RFID-tekniikkaa henkilöiden tunnistuksessa, mutta lisäksi HELI Kulunvalvonnassa on monia muita turvallisuustasoa nostavia ominaisuuksia.

Järjestelmässä äly on hajautettu oville yhden keskuslaitteen sijasta. Tämä lisää käyttövarmuutta, koska ovien ohjaus ei ole riippuvainen yhteydestä keskuslaitteelle ja sen toiminnasta.

HELI-järjestelmä hyödyntää suoraan kiinteistön ATK-kaapelointia ja pystyy toimimaan PoE:n (Power Over Ethernet) avulla. Tämä vähentää työtä asennuksessa, kun kaapelointi on yksinkertaisempaa ja erillistä jännitteensyöttöä ei tarvita.

HELI Kulunvalvonta kytkeytyy ELLI Työajanseurannan kanssa samoihin henkilötietoihin ja luonnollisesti toimii samoilla RFID-henkilötunnisteilla. Liitynnät on toteutettu myös useampiin rikosilmoitinjärjestelmiin ja sähköisiin porttimekanismeihin.

Järjestelmään kuuluu myös PC-ohjelmisto, jonka kautta järjestelmää hallitaan ja tapahtumalogeista voidaan tulostaa raportteja. 

Ladattavat tiedostot

Esite