Ajankohtaista

18.12.2017
Lahjoitus SPR:n Kajaanin osaston toimintaan 18.12.2017
Lue lisää

3.10.2017
Julkaisemme marraskuun 2017 alussa uuden Elli 4.5 version!
Lue lisää

3.10.2017
Teknologia 2017 messut
Lue lisää
Lisää »Apua valmistukseen ja testaukseen

Suunnittelun jälkeen Tieto-Oskari Oy tyypillisesti valmistaa prototyypit. Asiakkaan tarpeista riippuen voimme siirtää tuotteen ulkopuolisen tahon valmistettavaksi. Usein asiakkaamme haluavat meidän myös hoitavan tuotannon.

Tieto-Oskarin testauskaappi

Tieto-Oskari Oy ei tee itse koko tuotantoa. Ostamme ladontapalvelut elektroniikan sopimusvalmistajilta. Lataamme laitteisiin niiden vaatimat ohjelmistot ja teemme testaukset. Tarvittaessa kokoamme tuotteet valmiiksi saakka. Lopuksi toimitamme tuotteet joko tilaajalle tai suoraan loppuasiakkaalle.

Edellä kerrottu kuulostaa yksinkertaiselta toiminnalta. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä tuotannon järjestämiseen kuuluvat monien eri aikataulujen yhteensovittamiset sekä komponenttien hankinta ja puskurointi sopivassa mittasuhteessa. 

Tieto-Oskarilla on pitkä kokemus pienehköjen sarjojen valmistamisesta. Tyypillinen sarjakoko on 10 ja 1000 kpl:n välillä, mutta tarvittaessa järjestämme tuotannon myös suuremmille tuotantoerille.

EMC-testaus

Nykyisten elektroniikkalaitteiden on täytettävä EU:n tai muiden markkina-alueiden vaatimat standardit. Huolehdimme laitteiden EMC-testauksesta,  jotta asiakas voi varmistua laitteiden häiriönsiedosta ja häiriöpäästöistä. Teemme yhteistyötä Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) EMC-laboratorion kanssa testausten toteuttamisessa. EMC-testauksen lisäksi voimme tehdä KAMK:lla tärinä- ja muuta olosuhdetestausta. Tarvittaessa käytämme myös muita laboratorioita vaadittavien testien suorittamiseksi.